Beoordelingen van Teddy's American Food Woerden

Recente recensies van Teddy's American Food Woerden

5 sterren na 61 reviews

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top snel en lekker eten!!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga zo door.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de Flatbread pulled chicken was bijna geen kip te ontdekken. broodje was ook niet lekker, alles was ook al behoorlijk afgekoeld. Valt enorm tegen voor een broodje van 10 euro. overal moet ook nog apart voor betaald worden wat het nog duurder maakt. de USA cheeseburger was uiteindelijk 15 euro !! jammer ik wou de plaatselijke horeca steunen maar het moet ook wel te eten zijn en betaalbaar. voor 4 personen broodje voor 52 euro is te gek voor woorden, vooral omdat het ook niet lekker was .heel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed. Bestel site is misleidend. Had de halve kip besteld, dan krijg je vervolgens de vraag of je er een patatje bij wil en hoef je alleen de saus te kiezen. Uiteindelijk krijg je alleen de saus.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorheen altijd besteld, en heerlijk gegeten. Nu voelde ik me echt afgezet, de pulled chicken is oppeens apart in een ander bakje gedaan, dit toegevoegd in de grote bak maakt het echt heel weinig. Normaal kreeg ik een volle bak wat tot de rand gevuld was. Nu kreeg ik een halve bak....ik betaalde ruim 10 euro voor een bak wat maar 4 euro aan ingredienten had...zelfs nog een euro extra betaald voor cheddar, en dan alsnog zo weinig. Voel me echt afgezet en als dit de volgende keer weer zo is dan bestel ik na die keer nooit meer bij teddy's. Want voor hetzelfde geld krijg je bij de gewone snackbar meer voor dat geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was weer top, helaas waren de frietjes dit keer wat minder warm.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het vlees van de spareribs niet lekker, de smaak van de dressing was prima, maar kwaliteit van het vlees niet, bovendien zaten er overal botsplinters in, bij iedere hap die we namen, voor ons geen herhaling meer. De friet ging wel, op zich lekker maar een beetje slap door het bezorgen (wat begrijpelijk is).

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk! Alleen de milkshake viel erg tegen, het was echt geen 400ml (zoals in de beschrijving staat) en er zat geen slagroom op (zoals op de foto te zien is) terwijl het wel in een beker met deksel zat die hier ruimte voor bood. De bezorging was echter wel perfect, ik had aangegeven om het om 18:00 te laten bezorgen en daar was heel netjes aan gehouden.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! We gaan zeker vaker bestellen!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige levering en op tijd zoals afgesproken

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden hoge verwachtingen na een aanbeveling van bekenden. Maar viel enorm tegen. Aangebrande burger die vertikaal werd bezorgd. Het brood bijgerecht kwam zonder beloofde smeersel. En de patat leek wel spaghetti. De truffel in de patat was niet te traceren. Daarnaast was de halve kip compleet droog. Bij de flatbread ontbrak de helft van de groenten. Zat alleen sla en ui bij. Kortom geen succes.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geinformeerd over de bezorgtijd, daar niks op aan te merken maar de kwaliteit van het eten was uitermate slecht. Hamburgerbroodje erg droog, patat heel slap. Helaas gaan wij niet nog een keer bestellen.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging, top kwaliteit eten! Vond de crispy tortilla om het broodje niet zompig te laten worden in het broodje een heel goed idee. Alleen de smaak er van past niet helemaal, misschien een tip om mensen die eruit te laten halen wanneer het aankomt? Werd de burger nog lekkerder van!! :) Overall wel erg lekker gegeten.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten! Uienringen een beetje slap, maar de rest heel lekker!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed !!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, wel een klein beetje afgekoeld.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en zeker een aanrader! Wij bestelde hier voor de eerste keer en zullen hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig, was weer om te genieten

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, het eten was op tijd, warm en vers. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer lovende woorden voor alles wat we besteld hadden. Deze keer was de smaak en kwaliteit van de 'Dirty fries deluxe' niet zo top. De friet was te kort gebakken en nat. Er zat vocht onderin het bakje, misschien dat het daardoor kwam. 't Was gewoon niet zo heel erg lekker allemaal. Jammer. Kan gebeuren. Volgende keer beter lijkt me.. De rest van de bestelling was prima.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren wederom besteld en het was weer heerlijk!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker als elke keer tot nu toe

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dirty Fries Dutch style zoooooooo lekker.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijke malse spareribs met gewoon goeie patatten erbij, overheerlijke Flatbread pulled chicken, tot op de kruimel opgegeten Dirty fries deluxe (met pulled chicken met cheddar). En als toetje een megalekkere brownie ๐Ÿ˜Š. 't Was weer smullen๐Ÿ˜‹! Oja, vergeet ik bijna: het werd op tijd, coronaproof en warm afgeleverd!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en op tijd geleverd. Helaas zat de bestelde knoflooksaus er niet bij.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig smaak aan de pittige ribs en aan de dirty Fries. Gerechten waren zo goed als koud. Rond 18.00 uur zijn we gebeld dat bezorger onderweg zou zijn, daadwerkelijke bezorging was circa 25 minuten later. De verpakking van de ribs zat onder de smurrie en de hele tas was smerig. Dit was onze eerste ervaring met Teddyโ€™s.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De desserts waren ook allemaal even lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Usa cheeseburger en dirty fries waren erg lekker. Patat was iets te hard gebakken. Voor de rest helemaal niks mis mee.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, uitstekend van temperatuur, op afgesproken tijd, kortom: GEWELDIG

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorgd op het afgesproken moment! Topburgertje gehad ๐Ÿ‘. Cheesecake ook zeer aan te bevelen, ga hier zeker nog eens bestellen.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke malse spareribs

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, dit keer niet de losse sausjes vergeten mee te geven dus voor deze bestelling, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten. Snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ! Heeft gesmaakt. En was optijd bezorgd. Top eten!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, goede bezorging en goede kwaliteit. Ik zou t top vinden als er ook kleine/halve salades te bestellen zijn als je voor 1 persoon besteld is dat een top aanvulling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en zeer lekker

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker, bestellen gaat makkelijk bezorgen op tijd en de kwaliteit was goed en t was lekker warm .... gewoon goed ๐Ÿ‘๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was lauw en de spareribs waren uitgedroogd. De bestelling werd op tijd geleverd. Wij hadden hoge verwachtingen. Mijn zoon had na de spareribs pijn in zijn buik. We zijn erg teleurgesteld.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een hele goede hamburger. Mooi mals gebakken. Heerlijk broodje erbij. Wat ons betreft mocht er wel wat meer saus op want die proefden wij niet. En er was er 1 zonder ui. En de gekarameliseerde ui zat er niet op maar wel op de sla dus was fijn geweest om die ook weg te laten.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hamburgers waren ze vergeten, maar dat is heel snel gecorrigeerd. Als bonus kregen we er brownies bij. De kwaliteit was prima.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de minuut nauwkeurig werd er aangebeld. Smaakt prima. Lekkere frietjes. Prima burgers!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Op tijd geleverd. Erg fijn

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs en een uitstekende (bezorg) service! Gewoon een keer proberen.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry, maar was echt niet best voor wat je ervoor betaald. Hamburger ondermaats, kip is droog met paneermeel bedekt en opgewarmd gewoon vies, red velvet cake was te doen maar was een raar stukje (gesneden).

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten voor een redelijke prijs!! Hamburger, patat, flatbread pulled beef en New York cheesecake allemaal even lekker!!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke cheeseburger en chicken burger gehad. Frietjes met schil lekker krokant. En de red velvet cake en Apple crumble als toetje waren top. Bezorgen was op afgesproken tijd. Dus voor herhaling vatbaar.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die burgers en patat, itโ€™s amazing!๐Ÿ˜‹

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en stipt op tijd bezorgd!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en het eten was super lekker! Vooral fan van de kip nuggets en mozzarella sticks. Aanrader!